Vrei sa porti ceva care sa te diferentieze de restul si sa iti scoata in evidenta personalitatea ? Sau poate esti in acel moment din viata in care incerci sa gasesti un cadou special pentru cineva drag ?

Pentru ca ne plac lucrurile cu personalitate, am pregatit pentru tine o colectie intreaga de haine creative : bluze , hanorace , tricouri si multe altele.

Paleta noastra de servicii se dezvolta constant si de aceea ne dorim sa sustinem si sa ajutam si business-urile prin produsele noastre, fie ca acestea sunt la inceput de drum sau ca sunt deja formate. Din acest motiv am lansat in categoria de distributie B2B noile noastre servicii corporate pe care le punem la dispozitia clientilor nostri. 

Produsele noastre

Punem accent pe calitate si suntem responsabili atat cu sanatatea clientilor cat si cu protejarea naturii atunci cand alegem un produs textil iar pentru a sustine acest trend iti oferim textile premium, fabricate in conditii prietenoase cu mediul.

Hanoracele, tricourile cat si celelalte produse sunt confectionate exclusiv din bumbac organic certificat, de calitate superioara. Bumbacul organic se cultiva diferit, fara folosirea de pesticide sau fertilizatori. De asemenea, nici in procesul de prelucrare a fibrei nu sunt folosite substante toxice iar cerneala folosite la imprimarea modelelor este eco-friendly, fara substante daunatoare pentru piele sau pentru mediul inconjurator 

Recomandari

Fii un om Cool si alatura-te campaniei de ecologizare a planetei !!!

S t y L u x

Putem fi creativi chiar si in vremuri restrictive asa ca Make It Simple & Make It Fun !

S t y L u x

Descopera portofoliul nostru si vezi ce se agata de cosul tau de cumparaturi !


.

Magazin online de haine sustenabile si servicii corporate de personalizare.