Scriem zilnic povești importante despre produsele noastre și folosim resursele din social media pentru a vă inspira. Suntem așadar un shop eco-frindly, furnizor de articole promotionale personalizate și credem în menirea noastră de a schimba perspectivele în ceea ce privește vestimentația si marketing-ul sustenabil. De la concept, am trecut treptat la o realitate palpabilă și suntem mândri că putem onora resursele pe care ni le pune la dispoziție planeta, în acest fel. 

Bumbacul organic folosit in colectiile noastre este garantat prin certificarea GOTS(Standardul Global de Textile Ecologice) , acesta este cultivat printr-o metoda de productie care reface si sustine fertilitatea solului, reducand folosirea pesticidelor, fertilizatorilor toxici si a semintelor de bumbac modificate genetic GMO (Genetically Modified Organisms)

Sustenabilitatea. Pentru mulți un trend, pentru noi un stil de viață. O speranță. Așa am putea să ne caracterizăm munca în cea mai mare parte a timpului. Am plecat la drum încă de pe vremea când descoperirea modei sustenabile abia începuse să prindă contur, iar pentru noi acest lucru a fost un vânt bun în pânze. Pânze de...bumbac organic și materiale eco-friendly, am putea spune uitându-ne în urmă, deoarece tot parcursul nostru a fost despre speranță, despre dorința lăuntrică de a păstra planeta vie, iar acest lucru se vede cel mai bine astăzi, prin rezultate.

Sustenabilitatea este bonus, însă ea vine la pachet de cele mai multe ori cu calitatea, iar acest lucru încercăm să îl transmitem mai departe clienților noștri. 

Am înțeles rapid că mulți dintre clienții noștri ne-au ales pentru valorile în care credeau cot la cot cu noi. Iar pentru ceilalți, care avea să ni se alăture sau care o fac și astăzi, am pornit o serie de materiale educative pe BLOG

Mereu un ajutor pentru parteneri - BUSINESS TO BUSINESS

Odată cu trecerea anilor am înțeles că de fapt ideea de sustenabilitate nu se referă doar la entități separate, ci că uneori este nevoie de parteneri care să împărtășească aceleași gânduri și speranțe ca și noi. Așa că am lansat în 2020 programul B2B. STYLUX este un furnizor de articole promoționale realizate din materiale ecologice, de calitate, ce nu vor trece neobservate. Vă punem la dispoziție o gamă amplă de cadouri business sau materiale promotionale personalizate. Pentru noi asocierea ideii de sustenabilitate cu un brand awarness bine făcut înseamnă una dintre cele mai eficiente metode de promovare în prezent, așa că gama noastră de servicii este disponibilă si pentru afacerile care vor să își facă (re)numele cunoscut.  

Materialele hainelor din shop-ul online sunt confectionate, cu grijă pentru oamenii si natură, din bumbac organic certificat iar acolo unde este nevoie folosim materiale reciclate.

Certificările articolelor vestimentare din shop sunt urmatoarele:

BUMBACUL ORGANIC

Tesaturile confectionate din bumbac organic sunt delicate cu pielea, racoroase, antibacteriene si biodegradabile. Bumbacul organic folosit pentru a produce imbracamintea este de calitate superioara, cultivat folosind metode si materiale fara impact asupra mediului. Metoda de productie ajuta fertilitatea solului, reduce folosirea pesticidelor si fertilizatorilor astfel fiind sustinuta biodiversitatea si sanatatea oamenilor.

CERTIFICAREA GOTS

GOTS (Global Organic Textile Standard) este cel mai cunoscut standard ce asigura starea organica a textilelor la nivel mondial, un standard sustinut de certificari independende ale intregului lant de productie ce defineste fabricarea responsabila din punct de vedere ecologic si social, consumatorul final fiind astfel asigurat de calitatea produsului.

 

CERTIFICAREA FAIR WEAR

Fair Wear Foundation este o organizatie internationala ce sustine imbunatatirea conditiilor de munca in industria textila. Produsele comercializate sunt certificate, producatorii acestora fiind membrii ai organizatiei FAIR WEAR. 

CERNEALA NON-TOXICA

Metoda prin care sunt inscriptionate produsele noastre, este una speciala ce confera o durata lunga de viata, cerneala folosita nu contine substante nocive pentru piele si pentru mediul inconjurator fiind certificata OEKO-TEX.