Produse noi

50 de marturii Eco de Nunta si Botez- Kit de...

Pret 1.351,00 lei
Availability: 111100 In Stock

Bucurați-vă invitații cu o marturie cu adevărat specială și plină de semnificație pentru evenimentele voastre deosebite! Kitul nostru de plantare cu semințe de flori într-o cutie de hartie creativă este alegerea perfectă pentru a le oferi un dar memorabil și încurajator.

Fiecare kit de plantare conține semințe de flori și tot ceea ce este necesar pentru a le îngriji și a le vedea crescând în frumusețea lor deplină. De la plantarea inițială până la îngrijirea atentă și observarea fiecărei etape a creșterii, acest dar unic va oferi o experiență care va dura mult timp după evenimentul vostru.

Casuta de hartie care împachetează kitul de plantare poate fi colorată de către invitați, adăugând un aspect personal și creativ la această marturie. Această activitate interactivă nu numai că va încuraja invitații să se implice în crearea propriilor lor amintiri, dar va transforma și această marturie într-un obiect de decor frumos și personalizat pentru orice casă.

Indiferent dacă este vorba de o nuntă, un eveniment corporate sau un botez, alegerea noastră de marturii deosebite și ecologice va aduce bucurie și inspirație în viețile celor dragi vouă. Puneți semințe de iubire și sărbătoare, oferindu-i invitatului vostru o marturie cu adevarat simbolică și sustenabilă 

Marturiile includ personalizare cu numele, logo-ul sau numele si data evenimentului. (Set-ul contine 50 de marturii)

Fiecare casuta include si creion multicolor