B2B  

Iti prezentam o selectie de produse din cele peste 6300 de produse corporate ce pot fi comandate.

ARTICOLE TEXTILE STYLUX     ARTICOLE PROMOTIONALE STYLUX

Paleta noastră de servicii se dezvoltă constant și de aceea ne dorim să susținem și să ajutăm business-urile prin produsele noastre, fie că acestea sunt la început de drum sau că sunt deja formate. Din acest motiv lansăm în această categorie de distribuție B2B noile noastre servicii corporate pe care le punem la dispoziția clienților noștri. Oferim practic soluții perfecte de start sau de promovare a afacerilor, din care puteți alege fie achiziționarea produselor gata personalizate, fie fără personalizare, în funcție de propriile cerințe. Suntem deschiși colaborărilor cu companii din orice domeniu sau nișă, deoarece oferim servicii calitative de distribuție B2B pentru hoteluri, organizatori de evenimente, restaurante, cafenele, croitorii, sau pentru orice tip de shop care își deschide porțile.

 Vă prezentăm succint serviciile pe care le putem oferi, cu specificația că produsele și posibilitățile de personalizare sunt în număr foarte mare, dincolo de exemplificarea din categorie. Vă rugăm să ne contactați pentru a afla atât detalii cu privire la produsele pe care le oferim, cât și pentru serviciile pe care le punem la dispoziție.

 

Servicii de imprimare serigrafică/ serigrafie

Realizăm printuri pe suprafețe netede, precum suporturile din material textil sau suporturi de natură solidă (agende, cărți de vizită, calendare, suporturi de birou, etc.). Putem realiza aceste servicii de imprimare serigrafică în producție de serie, plecând de la un minim de 100 bucăți/ produs. Printurile realizate sunt calitative, rezistența culorii se păstrează foarte bine în timp, iar produsele pot fi folosite atât pentru reprezentarea brandului propriu cât și pentru revânzare în funcție de macheta dorită.

 

Print digital DTG

Acest procedeu de imprimare DTG- direct to garment printing presupune imprimarea imaginilor cu ajutorul unor cerneluri speciale care au proprietatea de a pătrunde în interiorul țesăturii, astfel încât suprafața să nu rezulte cu aspect cauciucat (sau dur pe suprafața printată). Tehnologia de imprimare DTG este de ultimă de generație și sunt folosite în acest sens doar vopseluri pe bază de apă, drept pentru care acestea sunt inofensive pentru sănătatea oamenilor. Realizăm produse printate digital DTG doar pentru materiale textile din 100% fibra naturala sau care au un conținut de maxim 20% material sintetic în componența lor.

 

Print prin termotransfer

Realizăm imprimări prin termotransfer cu folii SISER, folii de înaltă calitate, care permit imprimarea pe orice tip de suport. Printurile sunt rezistente în timp, chiar și la spălare la temperaturi înalte, oferind astfel o plajă nelimitată de personalizări atât pentru segmentul corporate, cât și pentru shopuri online. Realizăm orice tip de produs prin termotransfer, de la articole sportive personalizate (genți, costume sportive, încălțăminte) la produse destinate folosirii zilnice, indiferent de tipul acestora.

 

Tampografie sau imprimarea cu ajutorul tamponului

Vă oferim prin acest serviciu posibilitatea de a imprima și personaliza orice obiect, indiferent de iregularitățile formei. Putem printa căni, termosuri, jucării, echipamente de birou, articole sportive, căni, pahare și orice alt tip de produs de care aveți nevoie. Imprimarea prin tampografie este o tehnologie nouă, diferită de celelate tipuri de imprimări clasice deja, iar avantajul major constă în faptul că imprimarea nu depinde de forma produsului personalizat sau de materialul din care este confecționat acesta.

 

Broderie computerizată- personalizare produse prin broderie

Personalizarea prin broderie oferă avantajul produselor durabile și rezistente, deoarece tehnologia de broderie computerizate oferă posibilitatea de a produce o gamă amplă de produse. Uniforme, costume, fețe de masă branduite, cămăși, tricouri sau rochii, fiecare dintre aceste produse pot fi personalizate cu grafica aleasă cu ajutorul broderiei computerizate.

Gravura laser

Gravura cu laser se foloseste pentru personalizarea a numeroase materiale (metal, lemn, sticla, piele, hartie). Aceasta procedura este realizata cu ajutorul unui fascicul de lumina LASER YAG sau cu un fascicul de gaz LASER CO2. Beneficiile utilizarii acestui tip de personalizare sunt multiple: rezistenta la uzura, precizie, design extrem de detaliat, aspect luxos (in special pe metalul lucios). Exemple de articole ce pot fi gravate cu ajutorul laserului: brelocuri, suporturi pentru carti de vizita, pixuri, cutii de vin, ceasuri de birou etc. 

Eticheta cu rasina / volumetrica (Doming) 

Aceasta procedura de personalizare se realizeaza cu ajutorul unor rasini speciale, transparente, acestea avand rolul de a evidentia si de a proteja printul digital.  Se poate realiza pe diferite materiale: plastice, metal, carton, lemn, piele sau poliuretan (PU). Beneficiile acestei proceduri de personalizare sunt multiple: aspect exclusivist cu efect de lupa ( High quality ) , tridimensional, logo-ul este protejat impotriva decolorarii si impotriva zgarieturilor. Exemple de articole ce pot fi personalizate cu ajutorul doming-ului: Orice obiect cu suprafata plana, brelocuri, stilouri, diferite aparate, cutii etc

Transfer ceramic

Aceasta procedura este asemanatoare procesului clasic digital sau de transfer, insa diferenta majora este facuta de utilizarea cuptorului la 700 de grade. Este o procedura ideala pentru ceramica, portelan sau sticla (cani, farfurii, pahare, ochelari, ghivece etc). Avantajele utilizarii acestui procedeu de personalizare sunt: rezistenta de 100% la masina de spalat vase, printare in interiorul sau exteriorul canii sau paharului, dimensiune de print mai mare 20 x 7 cm.

 

Timbru Sec / Debossing

Aceasta procedura ofera eleganta oricarei suprafete a unui obiect promotional. Logo-ul este gravat cu ajutorul unei stampile metalice apoi este presat in materialul obiectului, suprafata trebuie sa fie uniforma si plana. Se pot personaliza diferite materiale din piele, carton, poliuretan (PU): portofele, agende, caiete, dosare etc

Extra servicii produse personalizate corporate și distribuție B2B

Personalizare produse promoționale brand awareness și stickere personalizate, autoadezive, aplicabile pe orice tip de suprafață. De asemenea, oferim și posibilitatea realizării de etichete pentru produse de consum (sticle, cutii, ambalaje), cu un minim de comandă de 2 mp (în funcție de dimensiunea designului ales va rezulta numărul de stickere sau etichete personalizate de pe o coală de 2 mp).

Etichete articole vestimentare

Vă oferim posibilitatea de a personaliza etichetele pentru articole vestimentare, cu prindere cu sfori cerate sau cu șnururi cu sigiliu, într-o varietate de modele și dimensiuni. Putem realiza etichete plastifiate, cu designul și grafica aleasă de client, mate sau lucioase, personalizate la cerere și cu datele relevante ale companiei.

Toate produsele pe care le oferim (inclusiv articolele textile) pot fi achiziționate atât în varianta cu personalizare, cât și în cea fără personalizare, având posibilitatea de a satisface ambele nișe și de a oferi continuitate pentru produsele alese. Practic, putem susține orice afacere la început de drum, sau orice afacere care are nevoie de o externalizare a serviciului de personalizate prin unul dintre mijloacele enumerate anterior.

Vrei să dezvolți un shop online sau să promovezi o afacere? Articolele personalizate pentru brand awareness sunt cea mai bună soluție.

Contactează-ne și hai să găsim cea mai potrivită soluție pentru afacerea ta!

.

Magazin online de haine sustenabile si servicii corporate de personalizare.