Expedieri nationale

Expedierea pachetului dumneavoastră

STYLUX.RO livrează în orice localitate din România prin intermediul celor mai cunoscute firme de curierat. Pentru comenzile a căror valoare este de peste 300 de LEI, transportul este gratuit (excepție fac coletele voluminoase care depășesc 10 kg). Pentru comenzile a căror valoare este sub 300 de LEI transportul este tarifat cu 19.90 LEI taxa unica indiferent de destinatie   

 

Comenzile înregistrate după ora 15.00 de luni până vineri vor fi procesate a doua zi lucrătoare. Comenzile înregistrate vineri după ora 15.00 (respectiv sâmbăta si duminică) vor fi procesate în prima zi a săptămânii.

Pentru produsele aflate în stoc termenul de livrare este de 48 de ore.

 

Termenele de livrare standard sunt între 2 si 14 zile lucrătoare (în funcție de furnizori, producători si colaboratori) Facem eforturi pentru a putea livra în maxim 5 zile lucrătoare produsele aflate în afara stocului, însă dacă acest lucru nu este posibil revenim spre dvs telefonic pentru înștiințare.În pofida ambalării corecte și riguroase se poate întâmpla ca pe durata transportului coletul să ajungă deteriorat la dvs. Dacă observati acest lucru este foarte important să refuzati coletul și să solicitați agentului să facă un proces verbal (acest lucru ne ajută la recuperarea despăgubirilor) 

 

Pentru orice altă informatie suplimentară: 0751777717