MATERIALE PROMOTIONALE ECO

MATERIALE PROMOTIONALE ECO

În prezent promovarea joacă un rol foarte important în dezvoltarea mediului de afaceri, iar de-a lungul timpului acest proces a evoluat în mod constant. De la panouri publicitare metalice, pictate caligrafic la bannere și mesh-uri ample, pentru promovare stradală, offline, de la cărți de vizită și carduri de mulțumire la promovarea pe materiale și texturi din cele mai speciale, promovarea și conceptul de brand awareness îmbracă în prezent forme din cele mai interesante.

Publicitatea modernă nu mai cunoaște limite, pentru că materialele promoționale pot căpăta orice dimensiune și formă, personalizarea putându-se face pe orice tip de material. Pentru noi însă, gama de obiecte personalizate corporate înseamnă substraturi ecologice și ambalaje sustenabile, prin care să putem contribui la menținerea unui mediu înconjurător echilibrat și sănătos. 

CADOURI%20BUSINESS%20PERSONALIZATE%20STYLUX-RO_1.png

De ce să alegi materiale publicitare eco pentru afacerea ta?

Deși pare imposibil, resursele planetei noastre se epuizează treptat, iar din acest motiv este necesară utilizarea rațională a acestora. În același timp însă, metodele de promovare online prin materiale publicitare cresc awareness-ul și determină o vizibilitate sporită a companiilor.

Firește, în aceste condiții nu înseamnă că producția de materiale promoționale utilizate pentru promovare ar trebui să se oprească, ci din contră, să capete o nouă direcție, mai sustenabilă. De aceea, gama noastră de ARTICOLE PERSONALIZATE COMPANII sunt special create din materiale ecologice, oferind posibilitatea de a fi branduite conform dorinței dumneavoastră.

Folosind materiale promoționale eco pentru brand awareness sau cadouri corporate veți putea transmite deopotrivă informațiile relevante legate de afacerea dumneavoastră, însă în același timp veți dezvălui și preocuparea elegantă față de mediu, față de planetă și resursele sale. În acest fel compania se prezintă într-un mod special, însă se și poziționează ca trendsetter și susținător în promovarea prin materiale de promovare eco.

Mai mult decât brand awareness- o declarație de unicitate

Piața cadourilor corporate s-a dezvoltat constant, iar în prezent nu mai percepem celebrarea relațiilor antreprenoriale fără cadouri corporate. Ne dorim să ieșim în evidență și să oferim atenții cât mai speciale și unice atât angajaților, cât și colaboratorilor. Din nefericire piața cadourilor corporate este dominată, sufocată chiar, de consumul irațional de materiale plastice, iar unicitatea se pierde atunci când toate produsele sunt realizate în serie și nu au nimic special care să le pună în valoare.

Și atunci, ce cadouri corporate poți oferi angajaților și partenerilor de afaceri?

STYLUX este un furnizor de articole promoționale realizate din materiale ecologice, de calitate, ce nu vor trece cu siguranță neobservate. Vă punem la dispoziție o gamă amplă de cadouri business personalizate precum:

- agende, pixuri și notesuri personalizate cu coperți din plută, agende din bambus sau agende din hârtie de iarbă;

- căni și termosuri personalizate;

- articole sportive si articole evenimente personalizate;

- borsete, eșarfe și alte elemente de fashion (tricouri, sacoșe personalizate, rucsacuri etc.);

- boxe wireless și alte articole de birou personalizate;

- brelocuri, articole de plaja si exterior personalizate;

- pachete cadouri personalizabile cu diferite produse ce pot fi branduite conform dorinței dumneavoastră etc.

Lista produselor pe care le oferim este foarte amplă, astfel încât orice idee de cadou să fie acoperită, indiferent dacă vorbim despre cadouri pentru angajați, cadouri pentru aniversarea companiei sau cadouri personalizate pentru colaboratori.

Avantajele alegerii unor materiale promoționale pentru companii ecologice sunt evidente. În primă fază vorbim despre unicitatea cadourilor, despre idei noi și speciale și despre produse care pot fi personalizate cu toate detaliile care țin de companie (logo, motto sau slogan).

În același timp, cadourile corporate personalizate vor oferi o adevărată experiență memorabilă, deoarece acestea sunt distincte de materialele promoționale uzuale. Într-o lume în care plasticul este folosit excesiv, articolele pentru companii pe care le oferim sunt realizate fie din materiale reciclate, fie pot fi ele la rândul lor reciclate cu ușurință.

Aspectul este și el o componentă aparte, la fel ca și mesajul pe care aceste produse îl transmit.  Cadourile corporate eco sunt memorabile și apreciate, iar persoanele care primesc astfel de daruri au tendința de a se atașa de aceste obiecte, grație bucuriei descoperirii unui cadou cu adevărat  deosebit.

Asocierea unei companii, a unui brand, cu grija față de aceste detalii, aparent nesemnificative, conferă acesteia un boost de încredere din partea potențialilor clienți.

Nu în ultimul rând vorbim despre cadouri corporate care rezistă în timp, care sunt sustenabile și sigure pentru sănătatea umană, fără emisii de noxe și fără implicații asupra mediului înconjurător. De asemenea, cadourile corporate și materialele publicitare eco sunt inovative, atipice pe alocuri și reprezintă soluția viitorului în ceea ce privește promovarea.

Este important să înțelegem că evoluția promovării, conștientizarea brandului și expunerea acestuia trebuie să respecte mediul înconjurător și că există soluții pe care orice companie se poate baza. Cadourile corporate și materialele publicitare uzuale sunt rareori apreciate, tocmai pentru că au devenit comune, banale, fără acea sclipire care transmite mesajul potrivit adecvat mediului de afaceri și nu numai.

Materialele promoționale eco înglobează însă ideea completă a unui mesaj ce vizează grija. Grija față de parteneriate de afaceri, grija față de angajați sau de persoane apropiate, dar și speranța într-un viitor comun, antreprenorial și un viitor în care planeta noastră este mai puțin afecatată de deciziile noastre. 

Promovați-vă compania prin materiale publicitare eco! Vă oferim toată gama de articole de promovare personalizabile, indiferent de domeniul de activitate al companiei dumneavoastră: fashion, travel, sport, event, blogging, beauty, avocatură, contabilitate etc.

Vă stăm la dispoziție cu tehnologii moderne de execuție (personalizare DTG, serigrafie, broderie, gravare laser, doming etc.) în funcție de produsele alese pentru personalizare și cu soluții potrivite și inovative prin care compania dumneavoastră își poate scrie istoria într-un mod care să ajute mediul înconjurător. 

All comments

Leave a Reply