BLOCKER SET, PERSONALIZABIL

Păstrați-vă confidențialitatea cu acest set de blocare în carcasă PP. Capacul pentru camera web poate fi aplicat pe un laptop sau pe un monitor încorporat. În acest fel puteți acoperi camera web atunci când nu este utilizată. Blockerul audio poate fi plasat în mufa jack de 3,5 mm a laptopului sau computerului.

More details

STYMO6171-03

New product

Alte 0 persoane se uita la acest produs

.

Informatii si descriere

Acesta va preveni înregistrările audio nedorite. Blockerul de date USB poate fi utilizat pentru securizarea datelor între două dispozitive. De exemplu, când vă încărcați smartphone-ul prin USB într-un loc public, cum ar fi aeroporturile. Blockerul de date va preveni transferul de date nedorit. Pentru că în aceste timpuri digitale, protejarea confidențialității digitale este importantă.

Dimensiune: 8X7,5X1,7 CM

Acest produs se poate achizitiona simplu sau personalizat

Prețul total include costurile de personalizare, de configurare si logistică 

Tehnologia folosită pentru imprimarea produselor este de cea mai bună calitate, iar procesul de personalizare este ales in functie de fiecare proiect in parte si de materialele folosite: DTG, serigrafie, broderie, gravare laser, doming etc  

Produsele dispun de certificat de conformitate

Solicită ofertă cu cantitatea dorită si revenim spre tine cu detaliile corespunzatoare proiectului tau (Primești oferta în maxim 24 h)

Solicitati o oferta

BLOCKER SET, PERSONALIZABIL

Recomandam :