BOXA WIRELESS CU INCARCATOR TELEFON, PERSONALIZABILA

Boxă wireless 5.0 cu partea din față din bambus și spate din ABS. Are, de asemenea, un încărcător wireless încorporat de 10 W pentru a vă încărca smartphone-ul.  Puteți amplasa acest difuzor modern și cu aspect natural oriunde în casă sau la birou, sau îl puteți lua cu dvs. 

More details

STYMO6401-03

New product

Alte 0 persoane se uita la acest produs

.

Informatii si descriere

Conectați boxa la computer sau la laptop pentru a alimenta încărcătorul wireless de 10W. Apoi, puneți dispozitivul mobil pe boxă pentru a-l încărca. Conectați telefonul wireless la difuzor și începeți să redați muzica preferată. Boxa este prevăzută cu o baterie reîncărcabilă litiu-ion de 1800 mAh, care asigură o autonomie de aproximativ 2 ore atunci când este complet încărcată. Puteți amplasa acest difuzor modern și cu aspect natural oriunde în casă sau la birou, sau îl puteți lua cu dvs. Date de ieșire: 3W, 4 Ohm. Bambusul este un produs natural, pot exista ușoare variații de culoare și dimensiune pentru fiecare articol, care pot afecta rezultatul final al decorului. 

Dimensiune:9,6x6x6,6 cm.

Acest produs poate fi achizitionat simplu sau personalizat 

Prețul total include costurile de personalizare, de configurare si logistică 

Tehnologia folosită pentru imprimarea produselor este de cea mai bună calitate, iar procesul de personalizare este ales in functie de fiecare proiect in parte si de materialele folosite: DTG, serigrafie, broderie, gravare laser, doming etc  

Produsele dispun de certificat de conformitate

Solicită ofertă cu cantitatea dorită si revenim spre tine cu detaliile corespunzatoare proiectului tau (Primești oferta în maxim 24 h)

Solicitati o oferta

BOXA WIRELESS CU INCARCATOR TELEFON, PERSONALIZABILA

Recomandam :