BUMBACUL ORGANIC

Tesaturile confectionate din bumbac organic sunt delicate cu pielea, racoroase, antibacteriene si biodegradabile. Bumbacul organic folosit pentru a produce imbracamintea este unul de calitate superioara, un bumbac organic certificat ce este cultivat folosind metode si materiale fara impact asupra mediului. Metodele de productie ajuta fertilitatea solului si reduc folosirea pesticidelor si fertilizatorilor astfel fiind sustinuta biodiversitatea si sanatatea oamenilor

CERTIFICARE GOTS

GOTS (Global Organic Textile Standard) este cel mai cunoscut standard ce asigura starea organica a textilelor la nivel mondial, un standard sustinut de certificari independende ale intregului lant de productie ce defineste fabricarea responsabila din punct de vedere ecologic si social, consumatorul final fiind astfel asigurat de calitatea produsului.

CERTIFICAREA FAIR WEAR

Fair Wear Foundation este o organizatie internationala ce sustine imbunatatirea conditiilor de munca in industria textila. Produsele comercializate sunt certificate, producatorii acestora fiind membrii ai organizatiei FAIR WEAR. 

CERNEALA NON-TOXICA

Produsele comercializate sunt fabricate din materiale de cea mai buna calitate. Metoda prin care sunt inscriptionate este una speciala ce confera o durata lunga de viata dar si cerneala folosita este nu contine substante nocive pentru piele si pentru mediul inconjurator, certificata OEKO-TEX.