HALAT DE BAIE STYLUX DIN BUMBAC ORGANIC M/L

Halat de baie antibacterian din 100% bumbac organic cu buzunare pe ambele părți. Relaxați-vă în acest halat de baie moale și confortabil după un duș sau o baie fierbinte. Sau folosiți-l ca un strat cald suplimentar peste pijamale sau haine în zilele mai reci. Durabil și rezistent, dar moale si placut la atingere. Se potrivește mărimii M/L. Ambalat într-un săculeț de cadou din bumbac organic.

More details

STY6295-06

New product

Alte 0 persoane se uita la acest produs

308,00 lei

.

Informatii si descriere

Bumbacul organic este un material antialergic și antibacterian

Una dintre problemele actuale este aparitia a nenumarate tipuri de alergii, unele chiar si la tipul de fibre din care sunt compuse articolele vestimentare. Din acest motiv devine evidenta nevoia de a folosi bumbac organic pentru haine din fibre naturale, netratate chimic, atat pentru adulti, cat mai ales pentru copii.

Pentru cultivarea si ingrijirea bumbacului organic nu se folosesc erbicide si insecticide

In conformitate cu reglementarile OMS si cu cerintele actuale ale utilizatorilor, pentru cultivarea si ingrijirea plantelor ce vor servi producerii de bumbac organic nu se folosesc insecticide si erbicide, lucru care evidentiaza o diferenta majora intre cele doua tipuri de materiale (bumbac organic versus bumbac conventional). Bumbacul organic este un material curat, cu 0 impact negativ asupra mediului inconjurator.

Este dovedit faptul ca bumbacul organic este mai rezistent si mai durabil in timp decat bumbacul conventional, deoarece fibrele nu sunt afectate de chimicale si in consecinta ele nu vor reactiona in mod negativ in cazul utilizarii. Practic, uzura fibrelor de bumbac organic este minima, lucru care inseamna o durata mai mare de exploatare a produselor. Bumbacul organic nu se largeste si nu se rupe cu usurinta, este mai putin elastic decat bumbacul conventional si este mai durabil ca rezistenta de rupere a firelor.

Dimensiune-115X60 CM

Gross Weight: 1.52 kg

Net Weight: 1.37 kg

Vezi si: Halat marime mai mare

Solicitati o oferta

HALAT DE BAIE STYLUX DIN BUMBAC ORGANIC M/L