SAPCA UV DIN CANEPA, PERSONALIZABILA

Șapcă de baseball cu 5 panouri, din țesătură de cânepă 100% (370 gr / m²) cu cataramă de alamă pe cureaua ajustabilă pentru închidere. O șapcă elegantă ce te protejează de soarele. În plus față de o șapcă de baseball 100% bumbac, poli-bumbac sau poliester, puteți avea acum opțiunea pentru o versiune realizată din fibră de cânepă pură 100%.

More details

STYMO6176-07

New product

Alte 0 persoane se uita la acest produs

.

Informatii si descriere

Această fibră naturală și ecologică este rezistentă la UV și ajută la reducerea transpirației datorită respirabilității naturale a fibrelor.  Cureaua reglabilă din spate este fabricată din același material de cânepă și include o cataramă din alamă de culoare argintie pentru o potrivire perfectă. 5 ochiuri cusute în culoarea potrivită. Dimensiune 7 1/4.

Dimensiune: 21X16X11CM

Acest produs poate fi achizitionat simplu sau personalizat 

Prețul total include costurile de personalizare, de configurare si logistică 

Tehnologia folosită pentru imprimarea produselor este de cea mai bună calitate, iar procesul de personalizare este ales in functie de fiecare proiect in parte si de materialele folosite: DTG, serigrafie, broderie, gravare laser, doming etc  

Produsele dispun de certificat de conformitate

Solicită ofertă cu cantitatea dorită si revenim spre tine cu detaliile corespunzatoare proiectului tau (Primești oferta în maxim 24 h)

Solicitati o oferta

SAPCA UV DIN CANEPA, PERSONALIZABILA

Recomandam :