STYLUX - MODA SUSTENABILA 

Stylux vine in intampinare cu o colectie intreaga de haine sustenabile, obtinute in mod etic si care nu lasa o amprenta negativa asupra planetei.

Produsele pe care le oferim sunt confectionate la standarde inalte, sunt produse premium, in mare parte confectionate din bumbac organic certificat iar acolo unde este necesar, folosim materii prime reciclate.

Bumbacul organic folosit in colectiile noastre este garantat prin certificarea GOTS(Standardul Global de Textile Ecologice) , acesta este cultivat printr-o metoda de productie care reface si sustine fertilitatea solului, reducand folosirea pesticidelor, fertilizatorilor toxici si a semintelor de bumbac modificate genetic GMO (Genetically Modified Organisms)

Asadar, in comparatie cu bumbacul conventional, bumbacul organic este mult mai bun pentru mediu dar si pentru sanatatea oamenilor, inclusiv pentru cei care il produc, GOTS acorda o atentie deosebita intregului proces de productie si are mare grija sa se asigure si sa se respecte anumite standarde sociale, pe langa cele de mediu.

In acest moment nu exista multe branduri care sustin moda sustenabila, insa acelea care exista deja in Romania militeaza pentru schimbari in mod constant. Majoritatea fac eforturi uriase sa reduca consumul de apa implicat in producerea produselor dar si eliminarea pesticidelor si elementelor toxice.

Calitatile bumbacului organic ofera o multitudine de avantaje, de la confortul pe care il asigura ( acesta este foarte moale,comparativ cu bumbacul conventional) pana la respirabilitatea pielii. Ba mai mult, lipsa compusilor chimici inseamna ca bumbacul organic este antibacterian si antialergic, fiind foarte potrivit si pentru pielea bebelusilor pentru ca nu provoaca iritatii ale pielii.

Fiecare dintre noi putem pune o caramida la crearea unui mediu favorabil. Noi am facut primul pas ! Am ales sa iti oferim produse realizate din materii prime organice, iar livrarile in Bucuresti le realizam cu ajutorul curieratului pe bicicleta, astfel reducem emisiile de carbon din oras.

Pasul urmator iti apartine in totalitate

Cumpara responsabil & Be The Change !

.

Magazin online de haine sustenabile si servicii corporate de personalizare.