WE ARE ORGANIC 

Sustenabilitatea. Pentru mulți un trend, pentru noi un stil de viață. O speranță. Așa am putea să ne caracterizăm munca în cea mai mare parte a timpului. Am plecat la drum încă de pe vremea când descoperirea modei sustenabile abia începuse să prindă contur, iar pentru noi acest lucru a fost un vânt bun în pânze. Pânze de...bumbac organic și materiale eco-friendly, am putea spune uitându-ne în urmă, deoarece tot parcursul nostru a fost despre speranță, despre dorința lăuntrică de a păstra planeta vie, iar acest lucru se vede cel mai bine astăzi, prin rezultate.

Noi nu am considerat că bărbații prețuiesc mai puțin sustenabilitatea, ci din contră, ne-am străduit să oferim cât mai multe și mai diversificate modele de tricouri bărbați sau hanorace bărbătești care să acopere nevoie de a îmbrăca un articol vestimentar calitativ. Sustenabilitatea este bonus, însă ea vine la pachet de cele mai multe ori cu calitatea, iar acest lucru încercăm să îl transmitem mai departe clienților noștri. 

Am înțeles rapid că mulți dintre clienții noștri ne-au ales pentru valorile în care credeau cot la cot cu noi. Iar pentru ceilalți, care avea să ni se alăture sau care o fac și astăzi, am pornit o serie de materiale educative pe BLOG

Mereu un ajutor pentru parteneri - BUSINESS TO BUSINESS

Odată cu trecerea anilor am înțeles că de fapt ideea de sustenabilitate nu se referă doar la entități separate, ci că uneori este nevoie de parteneri care să împărtășească aceleași gânduri și speranțe ca și noi. Așa că am lansat în 2020 programul B2B. Prin acest proiect avem în vedere oferirea unor servicii speciale de personalizare a articolelor promoționale, cu posibilitatea de branduire prin diferite tipuri de transfer de imagine, pe anumite tipuri de suport. Pentru noi asocierea ideii de sustenabilitate cu un brand awarness bine făcut înseamnă una dintre cele mai eficiente metode de promovare în prezent, așa că gama noastră de servicii este disponibilă si pentru afacerile care vor să își facă (re)numele cunoscut.  De asemenea, oferim în acest program articole textile și articole promoționale (cu personalizare sau fara) în funcție de nevoile clienților noștri, la nivel de companie. 

BUMBACUL ORGANIC

Tesaturile confectionate din bumbac organic sunt delicate cu pielea, racoroase, antibacteriene si biodegradabile. Bumbacul organic folosit pentru a produce imbracamintea este de calitate superioara, cultivat folosind metode si materiale fara impact asupra mediului. Metoda de productie ajuta fertilitatea solului, reduce folosirea pesticidelor si fertilizatorilor astfel fiind sustinuta biodiversitatea si sanatatea oamenilor.

CERTIFICAREA GOTS

GOTS (Global Organic Textile Standard) este cel mai cunoscut standard ce asigura starea organica a textilelor la nivel mondial, un standard sustinut de certificari independende ale intregului lant de productie ce defineste fabricarea responsabila din punct de vedere ecologic si social, consumatorul final fiind astfel asigurat de calitatea produsului.

 

CERTIFICAREA FAIR WEAR

Fair Wear Foundation este o organizatie internationala ce sustine imbunatatirea conditiilor de munca in industria textila. Produsele comercializate sunt certificate, producatorii acestora fiind membrii ai organizatiei FAIR WEAR. 

CERNEALA NON-TOXICA

Metoda prin care sunt inscriptionate produsele noastre, este una speciala ce confera o durata lunga de viata, cerneala folosita nu contine substante nocive pentru piele si pentru mediul inconjurator fiind certificata OEKO-TEX.