SUSTENABILITATE 

Punem accent pe calitate si suntem responsabili atat cu sanatatea clientilor cat si cu protejarea naturii atunci cand alegem un produs textil. Pentru a sustine acest trend iti oferim textile premium, fabricate in conditii prietenoase cu mediul.

BUMBACUL ORGANIC

Tesaturile confectionate din bumbac organic sunt delicate cu pielea, racoroase, antibacteriene si biodegradabile. Bumbacul organic folosit pentru a produce imbracamintea este de calitate superioara, cultivat folosind metode si materiale fara impact asupra mediului. Metoda de productie ajuta fertilitatea solului, reduce folosirea pesticidelor si fertilizatorilor astfel fiind sustinuta biodiversitatea si sanatatea oamenilor.

LIVRARE ECO-FRIENDLY

Pentru ca ne dorim o lume verde, echitabila si justa am decis, in colaborare cu Sinapseria sa facem inclusiv  transportul eco-friendly. Asa ca iti livram pe doua roti in Bucuresti indiferent de distanta, de trafic sau de vreme !

CERTIFICAREA GOTS

GOTS (Global Organic Textile Standard) este cel mai cunoscut standard ce asigura starea organica a textilelor la nivel mondial, un standard sustinut de certificari independende ale intregului lant de productie ce defineste fabricarea responsabila din punct de vedere ecologic si social, consumatorul final fiind astfel asigurat de calitatea produsului.

 

CERTIFICAREA FAIR WEAR

Fair Wear Foundation este o organizatie internationala ce sustine imbunatatirea conditiilor de munca in industria textila. Produsele comercializate sunt certificate, producatorii acestora fiind membrii ai organizatiei FAIR WEAR. 

CERNEALA NON-TOXICA

Metoda prin care sunt inscriptionate produsele noastre, este una speciala ce confera o durata lunga de viata, cerneala folosita nu contine substante nocive pentru piele si pentru mediul inconjurator fiind certificata OEKO-TEX.

.

Magazin online de haine sustenabile si servicii corporate de personalizare.